Mobile menu trigger

Over ons
Gr hero overons
GROND’G staat voor een doordachte en grondige regie op wat zich onder de grond afspeelt in ons werkgebied Groningen, Overijssel en Drenthe.

Over GROND’G

Goede ideeën zijn het resultaat van mensen die hun gedachten bij elkaar brengen.

En omdat we begrijpen wat er speelt en waar de consument mee wordt geconfronteerd tijdens de aanleg zijn wij voorbereid op ieder gewenst scenario.

GROND'G kan deze wens beantwoorden zonder enig vooroordeel en met een alerte houding. We zijn namelijk stevig geworteld in de realiteit van alle dag. Vanaf het allereerste begin van het proces tot en met de oplevering.

Het is dus eigenlijk heel simpel. De consument wil geen overlast bij aanleg en een goede werking van alle dagelijkse voorzieningen, zonder zorgen, veilig en altijd beschikbaar. Netbeheerders willen grip op de voortgang van hun projecten.

En hoe onzichtbaarder we met z’n allen zijn voor de consument, bepaalt hoe goed wij ons werk hebben gedaan. En laat dat nou precies zijn waar wij goed in zijn....

image

Missie

We willen bekend staan om onze objectieve regie en interactieve houding rond alle processen bij de aanleg van nutsvoorzieningen.

image

Visie

We zorgen voor visie, strategie, coördinatie en controle op de werkzaamheden van de betrokken partijen. Om zo, aan de hand van gestructureerde processen, de klant alle dagelijkse voorzieningen en connectiviteit als vanzelfsprekend te laten ervaren. Daarmee zijn we hét pro-actieve regiecentrum waar alle in’s en out’s rondom een project of aanvraag voor nutsvoorzieningen zijn gewaarborgd.

Clustergebieden GRONDG

Clustergebieden GRONDG

Combi coördinatoren

Combi Coördinator per cluster bij combi aanleg van Hoofdleiding projecten

Voor de combi aanleg van aansluitingen verwijzen we naar www.mijnaansluiting.nl

GROND’G werkt samen met...

Kpn Enexis Waterbedrijf Groningen Vitens Wmd water Cogas Vodafone Ziggo Rendo BAM Siers Van Gelder Visser Smit A.Hak Logo baas bv