Mobile menu trigger

Over ons
Gr hero overons
GROND’G staat voor een doordachte en grondige regie op wat zich onder de grond afspeelt in ons werkgebied Groningen, Overijssel en Drenthe.

Over GROND’G

Goede ideeën zijn het resultaat van mensen die hun gedachten bij elkaar brengen.

En omdat GROND'G begrijpt wat er speelt en waar de maatschappij mee wordt geconfronteerd tijdens de aanleg van nutsvoorzieningen is GROND'G voorbereid op ieder gewenst scenario.

GROND'G kan deze wens beantwoorden zonder enig vooroordeel en met een alerte houding. We zijn namelijk stevig geworteld in de realiteit van alle dag. Vanaf het allereerste begin van het proces tot en met de oplevering.

Het is dus eigenlijk heel simpel. De maatschappij wil geen overlast bij aanleg en een goede werking van alle dagelijkse voorzieningen, zonder zorgen, veilig en altijd beschikbaar. Netbeheerders willen grip op de voortgang van hun projecten.

En hoe onzichtbaarder we met z’n allen zijn voor de maatschappij, bepaalt hoe goed wij ons werk hebben gedaan. En laat dat nou precies zijn waar GROND'G goed in is....

image

Missie

We willen bekend staan om onze objectieve regie en interactieve houding rond alle processen bij de aanleg van nutsvoorzieningen.

image

Visie

We zorgen voor visie, strategie, coördinatie en controle op de werkzaamheden van de betrokken partijen. Om zo, aan de hand van gestructureerde processen, de klant alle dagelijkse voorzieningen en connectiviteit als vanzelfsprekend te laten ervaren. Daarmee zijn we hét pro-actieve regiecentrum waar alle in’s en out’s rondom een project of aanvraag voor nutsvoorzieningen zijn gewaarborgd.

Cluster Coordinatie

Cluster Coordinatie

Combi coördinatoren

Combi coördinator per werkgebied bij combiaanleg van Hoofdleiding projecten

Voor de combi aanleg van aansluitingen verwijzen we naar www.mijnaansluiting.nl

Voor projecten “versterkingsprogramma NCG” neem contact op met jan.bolwijn@grondg.nl.

Nieuw project aanmelden?
Stuur het ingevulde intakeformulier op naar de combi coördinator van uw cluster.

GROND’G werkt samen met...

Enexis Waterbedrijf Groningen Vitens Wmd water Coteq logo Cogas Vodafone Ziggo Rendo BAM Siers Van Gelder Visser Smit A.Hak Logo baas bv